tietoa laitteista...

 

Videossani kerronkin lisätietoa laitteista, mutta täällä ne kootusti. Kehityslaitteet pidetään aina hyvässä kunnossa, puhtaina ja toimivina.

c41 kehityskone...

 

Fuji FP232B. Fujin valmistama automaattinen kehityskone. Kehittää sekä 35mm että 120mm filmit n. 15 minuutissa kuivasta kuivaan. Kapasiteetti 22 rullaa tunnissa.

MV kehitykset...

 

Käytössä Jobo CPE3 prosessori. Tällä saan kesäisinkin pidettyä lämpötilan sopivana ja kehityksen tasaisena. Kehitteenä XTOL-stock. Prässäykset onnistuu myös. 

Skanneri 1...

 

Noritsu LS-1100. Nykyaikainen ja laadukas ammattiskanneri. Realistinen lookki, tällä saadaan myös 16bit tiff tiedostot. ICE-pölynpoisto löytyy tästä laitteesta.

Skanneri 2...

 

Fuji SP-2000. Hieman vanhempi ammattilaite. Skannaa 120mm filmit myös. Upeat Fujin sävyt, varsinkin ihonsävyt huikeat, hieman kylmempi lookki, upeat siniset.

Tilausvaiheessa voit valita haluamasi skannerin. Voit myös ensimmäisen kerran valita molemmat ja itse todeta kummasta pidät. Haluan tällä tarjota parasta palvelua asiakkaille, mutta halutessasi voit jättää valinnan tekemättä koska tosiasia on että molemmilla saadaan hienoa jälkeä ja erot usein pieniä.

#lomo400